Vanha Puu-Tammela alkaa siirtyä historiaan, kun Antero Sirviön laatima ja vuonna 1966 valmistuva asemakaava tekee kaupunginosasta modernin kerrostaloalueen.

Tammela - Tarinoita torin kulmilta, Matti Wacklin (2008)

Jaa Facebookissa

Siirry alas
Vastaa viestiin
Lähetä uusi aihe
Sivu: 1
Aihe: Mitenkäs edetään?
#4
Mitenkäs edetään? 8 vuotta, 12 kuukautta sitten  
Kiitos Tiina ja Pasi! Tuo Hannu Soron viesti on kyllä hyvin selkeä. Onko joku jo muotoillut oikaisuvaatimusta päivähoidon ja perushoidon johtokunnalle? Olisiko parempi laatia yhteinen oikaisuvaatimus, vai olisiko monessa vaatimuksessa enemmän potkua? t. Silja
Kirjoita koodi   
Huom: vaikkakin koodi- ja hymiö-painikkeet eivät näy, niin ne ovat silti käytettävissä.
Silja Merikallio

Reply Quote
 
#5
Vs:Mitenkäs edetään? 8 vuotta, 12 kuukautta sitten  
Mielestäni itse kunkin osallisen kannattaa laatia oma oikaisuvaatimus. Olisiko järkevää lisäksi erikseen tehdä yhteinen vetoomus siitä, miten alueen koulupalveluja tulisi järjestää ja mitä asioita pitäisi huomioida ekaluokkalaisten koulupaikkoja jaettaessa? Uskoisin, että oikaisuvaatimusten kanssa kannattaa pitää nyt kiirettä ja saada ne mahdollisimman nopeasti eteenpäin. Nyt kannattaa aktivoitua tosissaan toimiin tämän asian eteenpäin viemiseksi!

Löytyisikö joku pätevä oikaisuvaatimustemplaten tekijä? Voisiko olla yksi word pohja, mihin kukin voisi omalta osaltaan tehdä lisäykset mm. henkilötiedot ja kommentit yms.?

Omalta kohdaltani sen verran, että meidän perheen lapsista ensimmäinen aloittaa koulunkäynnin ensi vuoden syksyllä, joten tämän hetkinen tilanne ei suoranaisesti kosketa meitä. Mutta olen huolissani tilanteesta ja Tammelan koulun tulevaisuudesta.

Tampereen kaupungin sivuilla tuore uutinen : Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta päätti hylätä kouluverkkopäätökseen kohdistuneet oikaisuvaatimukset kokouksessaan 29.4.2010. www.tampere.fi/tampereinfo/viestinta/tie.../2010/5pM7KjJKO.html
Kirjoita koodi   
Huom: vaikkakin koodi- ja hymiö-painikkeet eivät näy, niin ne ovat silti käytettävissä.
Pasi Ylinen

Viimeksi muokattu: 30.04.10 08:50 tiedottaja.
Reply Quote
 
Siirry ylös
Vastaa viestiin
Lähetä uusi aihe
Sivu: 1